Over Gent

Old Ghent foto's

Zot van Gent? Wij alleszins wel! Bekijk Charlie's Old Ghent Instagram pagina, met honderden foto's, en sta ervan versteld hoe onze prachtige stad er de afgelopen 150 jaar uitzag én evolueerde. Het Gravensteen omringd door huizen? De oude Sint-Michielsbrug? Auto's die over de Graslei rijden? Je vindt het er allemaal...Updates op wekelijkse basis!

Old Ghent foto's

Lekker eten in Gent

Gent is de 'place to be' voor bon vivants én foodies...en wordt zelfs stilaan een sensatie op de internationale foodscene! Er zijn tal van leuke eetadresjes, gaande van de zaken die gekend staan voor onze héérlijke Gentse stoverij tot de meer exclusieve restaurants om lekker te dineren. Maar als bezoeker is het niet altijd makkelijk om te vinden wat je zoekt, vandaar dat we onze favorieten in een overzicht hebben neergepend!

Lekker eten in Gent

De beste cafeetjes in Gent

Ja, we gaan graag op café...en we zijn zelfs ervaringsdeskundigen in deze wereld! We genieten allemaal graag eens van een goed getapte pint, een goed glas wijn en af ​​en toe zelfs een fancy cocktail, en als we dat doen, dan doen we het in één van de vele toffe bars die Gent te bieden heeft. Maar we hebben ook de andere kant van de 'caféwereld' gezien, want Charlie was een paar jaar geleden nog een rock 'n roll bar, voordat we een gidsenorganisatie werden! Aangezien restoBAR Charlie niet meer bestaat, hebben we enkele van onze favorieten voor jou op een rijtje gezet!

Beste café's in Gent

Charlie's favoriete winkels

Gent is een heel authentieke stad, en dat is iets wat ge u zéker realiseert als je de vele winkels in het stadscentrum bezoekt. We hebben nog heel veel Gentse winkels die kunst, pralines, vintage, lokale specialiteiten verkopen en nog veel meer! We hebben er een paar voor jou opgesomd, die volgens ons een must-visit zijn!

Charlie's favoriete winkels