Over Charlie

Charlie werd anno 2013 opgericht als typisch Gents café - restoBAR Charlie - aan het Patershol, de oudste wijk van Gent.
Gentenaar & mede-oprichter Nick Vandecasteele bediende er jarenlang met veel goesting de tapkraan en genoot van een nachtleven vol plezier & rock ’n roll. De passie voor zijn stad en haar rijke geschiedenis deelde hij er dagelijks vanachter de toog met stamgasten én toeristen, steeds op entertainende wijze!

Een bijverdienste als Gentse stadsgids stond als het ware in de sterren geschreven. En zo geschiedde het ook. Maar daar bleef het niet bij. Eind 2017 besloot Nick om de tapkraan van restoBAR Charlie voorgoed te sluiten. Charlie zou voortaan verder leven als fulltime stadsgids: Charlie Tours werd geboren! Als fiere Gentenaar beschouwt hij het nu als een absoluut voorrecht om, samen met zijn fantastisch team van Gentse gidsen, bezoekers rond te leiden in zijn prachtige Gent op een plezante & interactieve manier! Klanten gaven Charlie Tours tot nu toe unaniem uitstekende beoordelingen op Google & TripAdvisor. Twijfel dus niet, en kom samen met Charlie genieten van The Ghent Experience!

Toen Charlie nog een café was BEST TOURS GHENTGentse gidsen

Charlie biedt 6 thematische Privé Tours aan die 7/7 beschikbaar zijn. Dé ideale activiteit om te doen met vrienden, collega's, familie of gewoon op jezelf. Op vrijdag en tijdens de weekends kan je ook aansluiten bij onze Small Group Tours, met individuele inschrijving. Maak jouw keuze tussen de Chocolate Tour en de Tasting Tour (Engels of Nederlands). Al onze tours worden gegeven door Gentse gidsen, op een plezante & interactieve manier, en altijd met een vleugje rock 'n roll!