The Ghent Experience, met een Gentse gids!

PUBLIC TOURS GHENT

SMALL GROUP TOURS

Check onze Small Group Tours - met individuele inschrijving - op vrijdag, zaterdag of zondag (Nederlands of Engels). Maak jouw keuze tussen de Chocolate Tour of de Tasting Tour!...
Lees meer & boek
TOUR GHENT GIDS RONDLEIDING WALKING GENT

PRIVE TOURS

6 thematische privé tours, met Gentse gidsen, die elke dag van de week kunnen worden geboekt. Ideaal als activiteit onder vrienden, familie of gewoonweg voor jou alleen!
Lees meer & boek
TEAMBUILDING GENT

TEAMBUILDING

Charlie Tours bezorgt jouw team een onvergetelijke ervaring in het historische centrum van Gent. Al onze teambuildings zijn plezant, interactief en worden gegeven door Gentse gidsen!...
Lees meer & boek

Over Charlie

Charlie Tours werd anno 2018 opgericht door Gentenaar Nick Vandecasteele:

"Jarenlang bediende ik met veel goesting de tapkraan van een typisch Gents café – restoBAR Charlie - aan het Patershol, de oudste wijk van ‘t stad. Een (nacht)leven vol plezier & rock ’n roll! De passie voor mijn stad én het entertainen van mensen, motiveerde me om het caféleven te combineren met een job als stadsgids. En vanaf dan had ik de smaak serieus te pakken! Eind 2017 besloot ik dan ook om de tapkraan van restoBAR Charlie voorgoed te sluiten. Charlie zou voortaan verder leven als voltijdse stadsgids: “Charlie Tours” werd geboren! Als fiere Gentenaar beschouw ik het nu als een absoluut voorrecht om, samen met mijn fantastisch team van Gentse gidsen, bezoekers rond te gidsen in mijn prachtige Gent! Onze klanten gaven ons héél goede beoordelingen op TripAdvisor...Je hoeft dus niet verder te zoeken voor wat te doen in Gent ;-)

De chocolade tour was top! Heel tof en bovenal super lekker. En echt niet duur voor wat je krijgt! Bedankt!
Stijn Faes - Merelbeke, België
De rondleiding was fantastisch! Ons hele team heeft ervan genoten. Bovendien hebben we enorm veel bijgeleerd over Gent, zonder dat het te schools werd. Onze gids was behulpzaam, heel aardig en enorm grappig!
Jens Vansteenberghe - Harelbeke, België
Nick is héél enthousiast en vertelt met passie. Fijne chocolade tour gedaan. Héél lekker ook. ;-) Leuk voor een incentive.
Sofie V. - Antwerpen, België
Nog ééns toerist in eigen stad met de true or false tour. Fijne leuke ervaring, waar een pak informatie over je eigen stad terug wordt opgefrist en waar je nieuwe zaken leert. Heel leuk concept om met vrienden te doen.
Jelle B. - Gent, België
TRUE OR FALSE TOUR GHENTOLD GHENT TOUR TASTING TOUR GHENT

Al onze tours en teambuildings zijn het resultaat van onze passie voor Gent en het uitgesproken verlangen om het unieke karakter van deze prachtige stad te delen met zowel bezoekers als locals! We bieden 6 thematische Privé Tours & Teambuildings aan, die elke dag van de week beschikbaar zijn. De perfecte activiteit om te doen met vrienden, collega’s, familie of gewoon op jezelf! Tijdens de weekends kunt u deelnemen aan onze Small Group Tours, met individuele registratie (ENG / NL). Kies tussen onze Chocolate Tour of Tasting Tour en geniet van de Ghent Experience, samen met Charlie! We zijn allemaal Gentse gidsen, met een héél goede kennis van de geschiedenis en de unieke cultuur van deze stad. En we zorgen er altijd voor dat onze tours plezant, interessant en interactief zijn!

GIFT CARD

Laten we eerlijk zijn…een Gift Card is nooit een origineel cadeau, maar onze tours zijn dat gelukkig wél! Bestel dan nu jouw Gift Card en bepaal zelf het bedrag (min. €25). Je kan deze - na de bestelling - 7/7 ophalen in Hostel Uppelink (op de Sint-Michielsbrug) of laten leveren met de post (+ €2,50). Alle Gift Cards zijn zowel geldig voor onze publieke tours als voor onze 6 thematische privé tours.

Een Gift Card bestellen kan via nick@charlietours.be