Homepage

CHARLIE TOURS
The Ghent Experience, met een Genste gids! #1 on TripAdvisor

PUBLIC TOURS GHENT

PUBLIEKE TOURS

Neem deel aan onze publieke tours op vrijdag, zaterdag of zondag (in het Engels)! Kies tussen onze Chocolate Tour of Tasting Tour en geniet van The Ghent Experience, met een Gentse gids! ...
Lees meer & boek
TOUR GHENT GIDS RONDLEIDING WALKING GENT

PRIVE TOURS

6 thematische privé tours, die elke dag van de week kunnen worden geboekt. Ideaal als activiteit onder vrienden, familie of gewoonweg voor jou alleen!
Lees meer & boek
TEAMBUILDING GENT

TEAMBUILDING

Charlie Tours bezorgt jouw team een onvergetelijke ervaring in het historische centrum van Gent. Al onze teambuildings zijn plezant, interactief en worden gegeven door Gentse gidsen!...
Lees meer & boek
De chocolade tour was top! Heel tof en bovenal super lekker. En echt niet duur voor wat je krijgt! Bedankt!
Stijn Faes - Merelbeke, België
De rondleiding was fantastisch! Ons hele team heeft ervan genoten. Bovendien hebben we enorm veel bijgeleerd over Gent, zonder dat het te schools werd. Onze gids was behulpzaam, heel aardig en enorm grappig!
Jens Vansteenberghe - Harelbeke, België
Nick is héél enthousiast en vertelt met passie. Fijne chocolade tour gedaan. Héél lekker ook. ;-) Leuk voor een incentive.
Sofie V. - Antwerpen, België
Nog ééns toerist in eigen stad met de true or false tour. Fijne leuke ervaring, waar een pak informatie over je eigen stad terug wordt opgefrist en waar je nieuwe zaken leert. Heel leuk concept om met vrienden te doen.
Jelle B. - Gent, België

Over Charlie

Charlie Tours werd anno 2018 opgericht door Gentenaar Nick Vandecasteele:

"Jarenlang bediende ik met veel goesting de tapkraan van een typisch Gents café – restoBAR Charlie - aan het Patershol, de oudste wijk van ‘t stad. Een (nacht)leven vol plezier & rock ’n roll! De passie voor mijn stad én het entertainen van mensen, motiveerde me om het caféleven te combineren met een job als gids. En vanaf dan had ik de smaak serieus te pakken! Eind 2017 besloot ik dan ook om de tapkraan van restoBAR Charlie voorgoed te sluiten. Charlie zou voortaan verder leven als voltijdse stadsgids: “Charlie Tours” werd geboren! Als fiere Gentenaar beschouw ik het nu als een absoluut voorrecht om, samen met mijn collega's, bezoekers rond te gidsen in mijn prachtige Gent, altijd met een vleugje rock 'n roll!

TRUE OR FALSE TOUR GHENTGhent Tour Teambuilding TOUR GHENT GIDS RONDLEIDING WALKING GENT

GIFT CARD

Laten we eerlijk zijn…een Gift Card is nooit een origineel cadeau, maar onze tours zijn dat gelukkig wél!
Bestel dan nu jouw Gift Card en bepaal zelf het bedrag (min. €25).
Je kan deze - na de bestelling - 7/7 ophalen in Hostel Uppelink (op de Sint-Michielsbrug) of laten leveren met de post (+ €2,50).
Alle Gift Cards zijn zowel geldig voor onze publieke tours als voor onze 6 thematische privé tours.

Een Gift Card bestellen kan via nick@charlietours.be